DE BESTE KANTOORKOFFIE

Onze koffiemachines

Onze koffiemachines voor het bedrijfsleven behoren tot de top. We gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwalitatieve machines die de beste koffie zetten. In ons Coffee Experience Center ontdek je zelf welke koffieautomaat past bij jouw wensen en die van je werknemers/collega’s.

Zakelijke-koffiemachines
Koffiemachines-kantoor
Luxe-koffiemachines-kantoor
CB10 Animo

Welke smaken zijn er?

Met de volautomaten heb je met één druk op de knop heerlijke koffie. Verse koffiebonen, gemalen koffie of instant. Een groot aantal medewerkers of juist een klein team? Er zijn verschillende machines met een zetsysteem wat bij jouw gebruik past. Met de CREM EX3 haal je echt een design-item in huis en speel je ultiem in op beleving. Daarnaast is hij volledig zelf samen te stellen qua kleuren, formaat en afwerking. Maar belangrijker nog: je bent gegarandeerd van écht lekkere koffie. De CB5/10/20 Animo is geschikt voor grote hoeveelheden koffie en geeft altijd de juist hoeveelheid aan waardoor de koffie perfect op smaak is. Kom vooral zelf ontdekken en proeven wat bij jou past in ons Experience Center! 

 

Zetsystemen

We bieden een beperkt assortiment aan koffiemachines, omdat alleen de beste koffieautomaten goed genoeg zijn. Maar er is voor ieder wat wils, bijvoorbeeld in de keuze van zetsysteem, zoals espresso of bean to brew. Kom langs in ons Experience Center en ontdek jouw voorkeur.

 

Werking koffiemachines

In deze video's lichten wij de werking van onze koffiemachines uitgebreid toe.Service

We begrijpen dat je altijd wilt beschikken over heerlijke koffie. Een storing komt dan natuurlijk altijd ongelegen. Daarom komen we regelmatig langs voor preventief onderhoud. En is er onverhoopt toch een storing? Bel ons en we staan snel bij je op de stoep om het op te lossen. 

Kom proeven en genieten

In ons Coffee Experience Center verwelkomen we je graag om onze koffiemachines te demonstreren. Maar het draait natuurlijk vooral om proeven. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek welke koffiemachine en welke koffie bij jouw bedrijf past.
Maak een afspraak