DE BESTE KANTOORKOFFIE

Onze koffiemachines

Onze koffiemachines voor het bedrijfsleven behoren tot de top. We gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwalitatieve machines die de beste koffie zetten. In ons Coffee Experience Center ontdek je zelf welke koffieautomaat past bij jouw wensen en die van je werknemers/collega’s.
Zakelijke-koffiemachines
Koffiemachines-kantoor
Luxe-koffiemachines-kantoor

Dutch design koffiemachines

Onze koffiemachines worden geproduceerd in Dordrecht. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop.
 

Zetsystemen

We bieden een beperkt assortiment aan koffiemachines, omdat alleen de beste koffieautomaten goed genoeg zijn. Maar er is voor ieder wat wils, bijvoorbeeld in de keuze van zetsysteem, zoals espresso of bean to brew. Kom langs in ons Experience Center en ontdek jouw voorkeur.

 
 

Compleet aanbod

Vanzelfsprekend zetten onze koffieautomaten alle gangbare koffievarianten. Denk bijvoorbeeld aan espresso, cappuccino en latte macchiato. Ook thee en chocolademelk behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Zo biedt Coffee Case voor ieder wat wils.
 
 

Service

We begrijpen dat je altijd wilt beschikken over deze heerlijke koffie. Een storing komt dan natuurlijk altijd ongelegen. Daarom komen we regelmatig langs voor preventief onderhoud. En is er onverhoopt toch een storing? Bel ons en we staan snel bij je op de stoep om het op te lossen.


 

Maak van koffie op kantoor weer een echt koffiemomentje

Om goede werkprestaties te kunnen leveren, zijn korte momenten van ontspanning tussen de werkzaamheden door, van groot belang. Met onze koffiemachines maak je van koffie halen, weer een echt koffiemomentje. Ruik, proef en geniet…
 
 

Kom proeven en genieten

In ons Coffee Experience Center verwelkomen we je graag om onze koffiemachines te demonstreren. Maar het draait natuurlijk vooral om proeven. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek welke koffiemachine en welke koffie bij jouw bedrijf past.
Maak een afspraak