SMAKEN VERSCHILLEN

Kies je eigen koffie

We hebben de lekkerste koffie voor jou geselecteerd. In ons Experience Center ontdek je zelf welke koffie bij jou past. We laten je graag proeven en ruiken. Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Soorten koffiebonen

Er zijn twee soorten koffiebonen die gebruikt worden voor consumptie: Robusta en Arabica. In Nederland drinken we voornamelijk koffie gemaakt van Robusta koffiebonen. We houden van de sterke en bittere smaak. Wereldwijd wordt echter het meeste Arabica koffie gedronken. Deze koffie heeft een wat zurige afdronk en is verfijnder van smaak. In ons Experience Center laten we je graag beide koffiesoorten proeven, zodat je zelf een keuze kunt maken. Wil je na verloop van tijd wisselen van koffie? Dat kan natuurlijk ook.

 
 

Light, medium of dark roast?

Wat ook zeer bepalend is voor de smaak is hoe lang de koffieboon gebrand is. Een koffieboon is bij het plukken groen van kleur. Door de koffieboon te branden, wordt de boon bruin. Hoe langer de boon gebrand is, hoe donkerder de kleur van de boon en hoe sterker de smaak. Ook deze verschillen kun je proeven in ons Experience Center.
 
 

Kies je eigen smaak

Kom vrijblijvend langs in ons Coffee Experience Center om te ontdekken welke koffieboon en welke sterkte bij jou en je medewerkers/collega's past.
Maak een afspraak